+36 30 207 0908 · iroda@galgepszer.hu
Mi nem sokat, hanem jól szeretünk karbantartani

Ipari berendezések megelőző karbantartartása

PROFESSZIONALITÁS

Mérnökökből és technikusokból álló szakértő csapatunk tapasztalt kollégákból áll, akik tudását folyamatosan fejlesztjük.

SZABÁLYKÖVETÉS

Csapatunk a különböző ügyfeleinknél végzett tevékenysége során hozzászokott, hogy különleges előírásoknak és elvárásoknak kell megfelelni és azt minden esetben követni kell.

PRECIZITÁS

Bármit tartunk karban, azt ugyanazzal a gondos precizitással tesszük, mintha egy űrsiklót kellene karbantartani.

BIZTONSÁG

Igyekszünk túlteljesíteni minden helyi és nemzetközi előírást, hogy munkavállalóink teljes biztonságban dolgozhassanak, akár a telephelyünkön, akár ügyfeleinknél végzik a munkájukat.

PROBLÉMAMEGOLDÁS

Mi a problémákat lehetőségekként kezeljük és igyekszünk a szaktudásunk legjavát nyújtva megoldani azokat.

INTEGRÁCIÓ

Technikusaink és mérnökeink ügyfélközpontúságát mi sem bizonyítja jobban annál, hogy a partnereinknél teljes jogú csapattagként végzik a munkájukat tökéletesen integrálódva a helyi csapatba.

Több éves együttműködésünkre visszatekintve elmondhatom, hogy a rugalmas, gördülékeny együttműködés mellett pontosan, szépen, a megegyezett határidőre teljesítik a megrendeléseket! Ügyvezetőként ez számomra kiemelten fontos.- Vági Tibor (Leva Team Kft. )
Gál Gépszerrel való hosszú együttműködés tapasztalatai egyszerűen jellemezhetőek: nagyszerű minőség, elvárt időre, kiváló ár-érték arányban. A Gál Gépszer munkatársai kiválóan felkészültek, mind szakmai, mind munkavédelmi szempontból. Mindig nagy figyelmet szentelnek cégünk alapelveire, környezettudatosságára, és biztonságtechnikai elvárásaira. Kivitelezéseik során sok praktikus egyszerűsítéssel, újítással segítik beruházásaink sikeres megvalósulását!- Tóth Sándor (IBV Hungária Kft. )

Aggódik a túlszámlázás miatt?

A mi általunk elvégzett munka tételesen visszakövethető és ellenőrizhető. Az általunk elvégzett munka mindig a megrendelő előírásainak betartásával pontosan annyiba kerül, mint amennyiben megegyeztünk előre.

Nem biztos benne, hogy minden meghatározott művelet el lett-e végezve?

Csapatunk precízen megadott karbantartási feladat lista alapján végzi el a munkát a megrendelő által megadott specifikáció alapján. A kollégák által elvégzett munka bármikor ellenőrizhető a megrendelő által munka közben illetve minden esetben a munkavégzés lezáró része egy átadás-átvételi procedúra próbajáratással egybekötve. Itt az operátor ellen jegyzi a karbantartási lapot igazolva ezzel, hogy a munka a specifikációnak megfelelően lett elvégezve és a gép használatra kész állapotban van.

Nem mindig a kívánt időpontban végződik el a megelőző karbantartás és ez rontja a megbízhatóságot?

Amiben megegyezünk ügyfeleinkkel azokat a vállalásokat mi mindig tartjuk. Előfordulhat azonban egyedi megrendelések esetén, hogy cégünk kapacitása nem elérhető más munkák miatt. Ezért javasoljuk minden esetben karbantartási szerződés megkötését, amely garantálja az elérhetőségünket a megadott igényeknek megfelelően.

Nem elég hatékony a megelőző tevékenység, hiszen ennek ellenére is meghibásodik a berendezés?

A berendezések üzem közben meghibásodnak. Ez természetes. Az viszont, hogy milyen sűrűn és mennyi ideig az egy jól megtervezett és kivitelezett megelőző karbantartási terven múlik. Általános tervekkel általános eredményeket lehet elérni 😊 A legjobb tervek folyamatosan frissülnek a hibainformációs adatbázis tanulságainak visszaforgatásával. Ezáltal optimális állásidő arány alakul ki és műveletek túlnyomó részt tervezett aktivitásokból állnak.

Szeretné, ha gépeit olyan szakértő csapat tartaná karban akinek a karbantartás a szenvedélye?