+36 30 207 0908 · iroda@galgepszer.hu
ISMERJÜK VEVŐINK PROBLÉMÁIT

Évek alatt kifejlesztett komplett módszert kínálunk megoldásukra

Tudjuk, mi fontos Önnek,

és ezt szem előtt tartva végezzük a projektkivitelzési és karbantartási munkánkat!

Tudjuk, hogy ügyvezetőként fontos Önnek a határidők tartása, a felmerült problémák hatékony kezelése, a túlárazás elkerülése.
Tudjuk, hogy főmérnökként fontos Önnek a specifikációnak való megfelelés, a minőség, hibamentes üzem, és az üzemeltetési/karbantartási költségek kordában tartása.
Tudjuk, hogy karbantartó mérnökként fontos Önnek a támogatás projekt alatt és után, a szerviz támogatás és a nehezen beszerezhető alkatrészek pótlása.

A kiváló munkában hiszünk

Mi a Gál Gépszernél azt valljuk, hogy a feladat végrehajtása során minden tekintetben kiválóságra kell törekedni. Ügyfeleink visszajelzései is igazolják, hogy elvárásaikat messzemenőleg túlteljesítsük. Szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal időtálló értéket adunk, és a hosszútávú partneri együttműködésben hiszünk.

Visszatérő ügyfelek

Iparági átlag %50%
Gál Gépszer %99%

MINŐSÉG

Szakemberekből álló csapatunk a tudásuk legjavát igyekszik mindig nyújtani ügyfeleink részére, legyen az kisebb, vagy nagy volumenű megrendelés.

RUGALMASSÁG

Tudjuk, hogy a mai felgyorsult világban a dolgok nagy sebességgel változnak. Arra törekszünk, hogy ügyfeleink igényeit maximálisan rugalmasan kezeljük.

HOSSZÚTÁV

A szolgáltatásaink színvonala garancia arra, hogy ahol már egyszer dolgoztunk ott jellemzően évekig tartó kapcsolat alakul ki folyamatos megrendeléssel.

Már a kezdet kezdetén azt a cél tűztem ki magamnak, hogy olyan céget építsek fel, amely rugalmasságával és minőségével kiemelkedik a hasonló cégek közül ezáltal hosszú távú partneri kapcsolatok tud kialakítani. Büszkén állíthatom, hogy kollégáink felkészültségével és kitartó munkánkkal sikerült előkelő pozíciót kivívni a hasonló szolgáltatást nyújtó cégek között. Ezt támasztja az is alá, hogy az esetek 99%-ban visszatérő megrendelőink vannak.

Amennyiben szívesen együttműködne velünk, keressen fel bennünket.

Köszönettel: Gál Gáspár

A GÁL GÉPSZER 2010 Kft. egy családi vállalkozásból kiinduló 100%-ban magántőke bevonásával alakuló és dinamikusan növekvő cég. Folyamatosan bővülő ügyfélkörünktől kapott visszajelzések alapján a jó hírnév és megbízhatóság azon alapul, hogy munkatársaink nagy tapasztalattal és magas műszaki színvonallal rendelkeznek, amelyet munkájuk során alkalmaznak.

A cég alapítója Gál Gáspár, aki mint karbantartó hosszú éveket töltött el a területen és gyűjtötte a tapasztalatokat. Az idők folyamán, mint egyéni vállalkozó folyamatosan bővítette szakmai referenciáit és tudását, közben elsajátította azt a két dolgot, amivel egy jó munkavállaló folyamatosan jól teljesít. Ez a két dolog a magas műszaki színvonal és a megbízhatóság.

A cég megalapításakor ezt a két alapkövet fektette le és úgy választotta ki alkalmazottjait, hogy csak azok maradtak bent a szűrőn, akik teljesen azonosulni tudtak ezzel a két gondolattal. Saját tapasztalataiból kiindulva, mint megrendelő — közel 5 év alatt — szembesült azokkal a hibákkal, melyet egy munkavállaló elkövethet és ezeken a tapasztalatokon okulva egy olyan csapat létrehozásáról álmodott, amely ezeket a hibákat teljesen elfelejti, folyamatosan „gyökölik” ki a műszaki hiányosságokat és olyan műszaki megoldásokat hoznak létre, melyek megbízhatóak és a továbbiakban nem okoznak problémát. Műszaki kapcsolatainknak köszönhetően a gépgyártás és a karbantartás számos területén tevékenykedünk.

Szeretné, ha túlteljesítenék elvárásait
projektkivitelezés és karbantartás területén?

Contact

Csapatunk

Gyors reagálás, magas műszaki hozzáértés, korrekt hozzáállás

Gál Gáspár

Ügyvezető

Cégvezetés, nagyobb projektek, karbantartási szerződések

Kanász-Nagy Zoltán

Műszaki menedzser, automatizálási szakember

Projektek előkészítése, tervezés, helyszíni projekt management, tervezések, átalakítások.

Vezetéknév Keresztnév

Mérnök

Kapcsolat tartás az ügyfelekkel, munkák helyszíni koordinálása

Megrendelőink

Közép- és nagyvállalati partnereink

Megrendelőink többségében a kifogástalan minőségben elvégzett munkáink miatt választanak bennünket, a megfelelő ár-érték arány mellett. Partnerünk többek között: MARS Magyarország Gy. Kft., UNIVER, Product Zrt., TAURUS., KONECRANES Kft., ENERGUM Kft., Maspex Olympos Kft., Mag Hungary Kft., IBV Hungária Kft. stb.

Folyamatos fejlesztésünk a technikai kivitelezéseinket, műszaki megoldások megbízhatóságát szavatolják.