+36 30 207 0908 · iroda@galgepszer.hu
Korszerű fejlesztés, világszínvonalú karbantartási rendszer

Karbantartás fejlesztés

VILÁGSZÍNVONAL

Karbantartás fejlesztési rendszerünket nagy multinacionális cégeknél alkalmazott jó gyakorlatok tanulmányozásával állítottuk össze.

TAPASZTALAT

több, mint 15 éves karbantartási tapasztalattal rendelkező kollégák segítenek kialakítani a megfelelő karbantartási rendszert.

RUGALMASSÁG

Az ügyfeleink igényeihez alkalmazkodva fejlesztjük a karbantartási rendszerét. Nem csak a teljes, hanem az egyes modulok külön-külön is fejleszthetők.

GYAKORLATIASSÁG

A mi rendszerünk nem tankönyvekből származó példákon alapulnak, hanem az ipari környezetben is kipróbált legjobb gyakorlatokat foglalják magukba.

BEVONÓDÁS

Tudjuk, hogy a legtöbb cégnél korlátozottak az erőforrások, így akár a teljes fejlesztési feladatot mi valósítjuk meg, minimális erőforrás igénnyel ügyfél oldalról.

FENNTARTHATÓSÁG

Végig segítjük a fejlesztés folyamatát a bevezetés után is. Audit rendszerünk garantálja, hogy amit bevezetett az működni is fog.

A Gál Gépszerrel való hosszú együttműködés tapasztalatai egyszerűen jellemezhetőek: nagyszerű minőség, elvárt időre, kiváló ár-érték arányban. A Gál Gépszer munkatársai kiválóan felkészültek, mind szakmai, mind munkavédelmi szempontból. Mindig nagy figyelmet szentelnek cégünk alapelveire, környezettudatosságára, és biztonságtechnikai elvárásaira. Kivitelezéseik során sok praktikus egyszerűsítéssel, újítással segítik beruházásaink sikeres megvalósulását!- Tóth Sándor (IBV Hungária Kft.)
Több éves együttműködésünkre visszatekintve elmondhatom, hogy a rugalmas, gördülékeny együttműködés mellett pontosan, szépen, a megegyezett határidőre teljesítik a megrendeléseket! Ügyvezetőként ez számomra kiemelten fontos.<br /> - Vági Tibor (Leva Team Kft. )

Ez megint egy újabb tanácsadó cég?

Nem vagyunk tanácsadó cég a klasszikus értelemben. Mi nemcsak elmondjuk mi a rossz, hanem segítünk azt megszüntetni is az ügyfél igényeinek megfelelően. Természetesen ahol csak tanácsadási igény van azt is el tudjuk látni, de a mi erősségünk főként az ügyféltámogatás magas színvonala.

Nálunk állandóan tüzet olt a karbantartás. Hogy lesz nekünk erre időnk?

Mi pont ebben ajánljuk a segítségünket. Mi kiegészítjük az ön csapatát egy kvázi projekt teammel, aki munka idejére a saját csapata részeként fog funkcionálni.

Miért nem jó a gépkönyv szerinti karbantartás?

A gépkönyv leírása jó kiindulási alap, de nagyon általános leírást tartalmaz. A gép gyártója nem tudja az üzemeltetési körülményeket figyelembe venni és annak megfelelően nem is optimalizálják a terveiket. A helyi tapasztalatok felhasználásával valamint az ipari jó gyakorlatok integrálásával nagyságrendileg tervezhetőbb lesz a karbantartási állásidő, amely kiszámíthatóbb üzletet eredményez.

Ez mennyibe fog nekünk kerülni?

Mint minden szolgáltatásnak ennek is költsége vannak. Viszont a jól kivitelezett projekt hamar hozza az eredményeket azok meg direkt megtakarításként rövid időn belül realizálódni fognak. Így a projektnek a relatív magas befektetési költsége mellett magas megtérülési rátája is lesz.

Szeretné, ha az ön cégénél is világszínvonalú lenne a karbantartási rendszer?