+36 30 207 0908 · iroda@galgepszer.hu
egyszerű átalakításoktól a komplett gyártó üzem megvalósításáig

Projekt kivitelezés

MINŐSÉG

Büszkék vagyunk rá, hogy az általunk készített berendezések már az első indítás pillanatától a megrendelő specifikációinak megfelelően működik hiba mentesen.

HATÁRIDŐK

Az idő pénz, ezért mindent megteszünk a határidők betartása érdekében. Ennek eredményeként mindig határidőre kész vagyunk a megrendelt munkával.

KOMMUNIKÁCIÓ

Nálunk az ügyfél folyamatos tájékoztatása ugyanolyan fontos és hozzátartozik a folyamathoz, mint a berendezést időben és jó minőségben leszállítani.

FLEXIBILITÁS

Egy bonyolultabb projektnél bármi közbe jöhet a legalaposabb előkészítés ellenére. Mi a megrendelőink érdekeit szem előtt tartva akár a kivitelezés közben is készek vagyunk módosítani a tervet ha szükséges.

ÁR/ÉRTÉK ARÁNY

Működésünk alapköve a minőség, amelyhez korrekt és konzekvens árazás tartozik. Kiváló ár/érték arányt ajánlunk, sőt, garantáljuk ügyfeleinknek, hogy az általunk elvégzett munka túlszárnyalja az elvárásait.

INNOVÁCIÓ

Folyamatosan fejlesztjük a gépparkunkat és kollégáink tudását, hogy mindig az élmezőnybe tartozzunk. A kivitelezés során is igyekszünk a legújabb innovációnkat beépíteni.

Több éves együttműködésünkre visszatekintve elmondhatom, hogy a rugalmas, gördülékeny együttműködés mellett pontosan, szépen, a megegyezett határidőre teljesítik a megrendeléseket! Ügyvezetőként ez számomra kiemelten fontos.- Vági Tibor (Leva Team Kft. )
Gál Gépszerrel való hosszú együttműködés tapasztalatai egyszerűen jellemezhetőek: nagyszerű minőség, elvárt időre, kiváló ár-érték arányban. A Gál Gépszer munkatársai kiválóan felkészültek, mind szakmai, mind munkavédelmi szempontból. Mindig nagy figyelmet szentelnek cégünk alapelveire, környezettudatosságára, és biztonságtechnikai elvárásaira. Kivitelezéseik során sok praktikus egyszerűsítéssel, újítással segítik beruházásaink sikeres megvalósulását!- Tóth Sándor (IBV Hungária Kft. )

Önnek nagyon fontos a határidők pontos tartása?

Nálunk a határidő szent és sérthetetlen, hacsak az ügyfél nem kéri a módosítást. Projekttervezési tapasztalataink garantálják, hogy az általunk megadott időtervek minden körülmények között tartjuk, még ha nehézségek is merülnek fel menet közben. A sikerünk kulcsa, hogy ügyfeleinkkel folyamatosan egyeztetünk az igény felmerülésétől egészen az átadás utáni próbajáratás lezárásáig.

Szeretné, ha a berendezés már a leszállítás pillanatában olyan legyen, mint amit megrendelt?

Nálunk ez alap. Gondosan megtervezzük majd összeszerelés után több ponton ellenőrizzük, majd próbajáratjuk az általunk készített berendezéseket az ügyfélnél történő átadás előtt. Számunkra az elsőre jót gyártás nem csak egy mondat, hanem cégfilozófia.

Aggódik, hogy túlszámláznak a beszállítói?

Áraink kialakításánál maximálisan figyelembe vesszük, hogy a minőségnek ára van, amit igyekszünk megfizethető szinten tartani a piaci viszonyokat figyelembe véve. Az átalunk elvégzett munka ár/érték aránya a hasonló cégek között a csúcs kategóriába tartozik.

Volt már olyan problémája, hogy nem volt támogatása a gépekre a beüzemelés után?

Cégünk minden tekintetben az ügyfél igények maximális kiszolgálására törekszik a kapcsolatunk teljes tartama alatt. Az általunk gyártott berendezések karbantartását, pótalkatrészek biztosítását illetve a helyszíni támogatást folyamatosan biztosítjuk ügyfeleink részére függetlenül az eltelt időtől.

Szeretné, ha túlteljesítenék elvárásait projektkivitelezés és karbantartás területén?